- ۲۶ فروردین ۱۳۹۸
- آخرین اخبار , اسلایدر فرهنگی , فرهنگی , گزارش
- کد خبر 13257
- 320 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

یک متخصص تغذیه در آمریکا، پیش از آنکه در حق خود مرتکب جنایت شود، با واژگانی اندوهناک جهان را وداع گفت. پلیس جسد بی جان او را در آپارتمانش در منهتن نیویورک پیدا کرد.
تارا کیندل، نامه خداحافظی را در اینستاگرام منتشر کرد، این نامه بسیاری از کاربران فضای مجازی را متأثر کرد. کیندل پس از انتشار نامه در اتاق خوابش خود را دار زد.
او نوشت: این نامه را چند بار در ذهنم نوشته ام، و حالا فکر می کنم وقتش است، دریافته ام که امید چیزی نیست، جز تأخير در ناامیدی، می دانم که زندگی خوبی دارم، و از همه غذاهای خوشمزه می خورم، مسافرت می کنم و از جایی به جای دیگر می روم و به مقصدهای دریایی سفر می کنم.
او نوشته که زندگی پر سرو صدایش رنج روانی او را التیام نمی بخشد، و در ادامه گفته: با وجود این من بدبختم، همیشه احساس می کنم که در اتاق مملو از دوستان و آشنایان تنها هستم، در خوشحال ترین و غمگین ترین لحظات زندگی ام احساس پوچی می کنم، انکار نمی کنم که دلم برای خیلی چیزهایِ فوق العاده تنگ می شود: جدول روزنامه های صبح، تاکو (غذای مکزیکی) و غذای ایتالیایی، گیلاس در ماه ژوئیه، آغوش ناگهانی، لبخند زدن به غریبه ها، ترانه هایی که با تمام وجود احساسش می شوند انگار که با روح حرف می زنند…
او در ادامه از خانواده اش خواسته تا او را به نیکی یاد کنند: من را به یاد آورید به مانند کسی که وقت خوبی را با شما سپری کرد، و پایان داستان را ملامت نکنید، این تقصیر هیچ یک از شما نیست، او در ادامه نوشته: بابا من دارم میام، متأسفم مادر!
دلایل و ریشههای روانی خودکشی
به گزارش قه لا به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی تبریزی با بیان اینکه متاسفانه بیشتر نوجوانان و جوانان در کشور ما در هضم بحران و ناکامیها ناتوان هستند، گفت: این ناکامیها سبب میشود تا فرد به دنبال راهکاری برای حل صورت مساله برود و همین امر است که سبب گرایش به مصرف موادمخدر، الکل و … میشود و در مواقعی هم فرد به جای حل مشکلش به خودزنی، خودکشی و … روی میآورد.
این روانشناس درباره علت اصلی ناتوانی نوجوانان و جوانان در رو به رو شدن با مشکلات گفت: این مساله را باید در سیستم تربیتی و سیستم آموزش و پرورش کشور جستجوکرد. متاسفانه نوجوانان در محیط خانواده و مدرسه با انواع اطلاعات درسی و غیردرسی آشنا میشوند اما مهارتهای زندگی را نمیآموزند یا درصورت آموختن، این اطلاعات بسیار کم، محدود و ناکافی است و حتی ممکن است اطلاعات و راهنماییهای غلطی نیز به آنان ارائه شود که در مجموع این آموزشها کمکی به پرورش نوجوانان نمیکند و در آینده نیز متاسفانه همین افراد با تشکیل خانواده و … در انتقال این مفاهیم به فرزندانشان دچار مشکل خواهند شد.
تبریزی ادامه داد: نتیجه نبود این مهارتها این است که افراد این گروه سنی با وقوع یک حادثه غیرمنتظره دست به انجام واکنشهای غیرعقلانی میزنند و رفتارهایی از خود بروز میدهند که شاید جبران ناپذیر باشد.
وی با بیان اینکه ممکن است فرد بیمار و دارای اختلالات روانی باشد،اظهارکرد: در این صورت فرد به تبع بیماری خود دست به رفتارهای غیرعقلانی میزند که در این شرایط خانواده او باید با انجام شیوههای مراقبتی از انجام رفتارهای خطرناک از سوی فرد جلوگیری کنند. در شرایطی که نوجوان از لحاظ ذهنی سلامت نباشد، هر نوع غفلت خانوادهها باعث میشود که او دست به اعمال خطرناک بزند و رفتارهایی را از خود بروز بدهد که جبران ناپذیر باشد.
این روانشناس افزود: بیماریهای روانی در نوجوانان از دو علت ارگانیک یا روانی است. نوجوان در صورت ابتلا به مشکلات روحی با زمینه ارگانیک باید تحت درمان دارویی قرار گیرد و در صورت وجود علائم روانی باید به روانشناس مراجعه کند و دورههای مشاوره و رواندرمانی را بگذراند که در تمام این موارد خانواده نقش مهمی برعهده دارد.
تبریزی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با ایسنا به راهکاری کاهش چنین اقداماتی در جامعه پرداخت و گفت: به آموزش در خانواده و مدارس باید توجه ویژهای صورت بگیرد. در صورتی که بخواهیم از وقوع رفتارهای مثل خودکشی و یا خودزنی در میان جوانان و نوجوانان جلوگیری کنیم باید آمارهای اضطراب، پرخاشگری و افسردگی این گروه سنی را مورد بررسی قرار دهیم زیرا دور از انتظار نیست نوجوانانی که مبتلا به افسردگی و…. هستند در صورت مواجه شدن با اتفاقی غیرمنتظره دست به خودکشی بزنند.
وی ضمن توصیه به خانوادهها برای پیشگیری از خودکشی فرزندانشان اظهارکرد: افراد در عین اینکه بهداشت جسمی خود را رعایت میکنند باید به بهداشت روانی خود و اطرافیان نیز توجه کنند و اگر علائمی را مشاهده کردند به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنند تا بتوانند در این زمینه به آنان کمک شود و بدین ترتیب از وقوع اتفاقات ناگوار جلوگیری کرد.
این روانشناس با بیان اینکه رفتارهای هیجانی و جنون آنی یکی دیگر از عوامل خودکشی است گفت: در این زمان افرادی که در کنار فرد افسرده یا پرخاشگر هستند میتوانند با استفاده از تکنیکهای موجود یا مشاهده زبان بدن فرد از وقوع خودکشی و یا رفتاری خطرناک توسط فرد جلوگیری کنند. برای مثال اگر احتمال میدهیم که رفتار کسی دچار تغییراتی شده است باید از مکانیسم های مداخله در بحران به هر طریقی که ممکن است استفاده کنیم.
وی افزود: مداخلات افراد دیگر ممکن است جنبه مهربانانه یا همراه با خشونت باشد. در این زمان تنها نکتهای که قابل توجه است این است که باید به هر طریقی از انجام رفتارها با پیامدهای جبران ناپذیر توسط فرد افسرده جلوگیری کنیم.
تبریزی در پایان تاکید کرد: مهارتهای مقابله با بحرانهای روحی و روانی و نیز بحرانهای اجتماعی باید به افراد آموزش داده شود و آنان بدانند که راهحل مشکلات از بین بردن خودشان نیست.
true
true
true
true